Disclaimer & Copyright

Deze website biedt gratis informatie met betrekking tot de aandoening essentiële tremor.

Deze informatie is uitsluitend van algemene aard en is niet op de specifieke omstandigheden van enige persoon of entiteit gericht. Niet noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of bijgewerkt.

De gezondheidsinformatie op deze website mag in geen geval gebruikt worden ter vervanging van deskundig medisch advies. Voor specifiek medisch advies dient u steeds een medisch deskundige (arts) te raadplegen.

De beheerder doet zijn uiterste best om alle informatie op de pagina's up-to-date te houden.
Ondanks alle inspanningen kan de beheerder niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is.
Mocht u onjuiste of onvolledige informatie opmerken, dan mag u mij steeds contacteren via dit e-mailadres.

De beheerder van deze website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit enig gebruik van de vermelde informatie op de website.
De beheerder van deze website kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele opgelopen schade bij het gebruik van deze website.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen.
Deze links en informatiebronnen worden u enkel ter informatieve titel ter beschikking gesteld.

De beheerder biedt geen garantie met betrekking tot de kwaliteit en/of de volledigheid van de inhoud van deze website of de toegang tot deze website.
De beheerder kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor schade die het resultaat zijn van het gebruik van deze hyperlinks.

Copyright

De inhoud van deze website met inbegrip van het logo, alle informatie (tekst, beeld, video) en grafische bestanddelen zijn eigendom van Tremorinfo.be (tenzij anders vermeld).

Als bezoeker heeft u de toelating om de gegevens van deze website af te drukken en te gebruiken voor persoonlijke informatieve doeleinden en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt.

Elk ander gebruik, zoals gedeeltelijke of volledige overname van de teksten en/of commercieel gebruik van de informatie is strikt verboden, tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van Tremorinfo.be